Serveis i Productes

Botiga de Sanitaris

Visiti l’exposició de sanitaris i complements per al bany. La nostra línia de sanitaris no està només centrada en la millora tècnica del producte sinó també en el seu disseny, que combina les formes clares i minimalistes de l’arquitectura moderna amb materials naturals, creant productes que desperten emocions.

Climatització i Calefacció

Viure o treballar en unes bones condicions ambientals s’aconssegueix controlant el medi dels espais habitats.

Mitjançant la refrigeració, la calefacció i la ventilació podem crear unes condicions de temperatura, humitat i de puresa de l’aire que millorin la nostra estada en els diferents hàbitats on ens trobem.

Electrodomèstics

Els electrodomèstics ens alliberem de moltes de les tasques quotidianes que ens resten temps del nostre dia a dia.

Disposem d’un ampli ventall d’electrodomèstics grans i menors, que segueixen el criteris de qualitat, sostenibilitat i eficiència energètica.

Oferint només els productes que tenen la millor garantia i servei post-venta del mercat.

Energia Solar

Avui dia ja som conscients que l’única alternativa de futur són les energies renovables. Per aquest motiu, i per poder oferir als nostres clients uns serveis i productes de qualitat en l’àmbit de les energies renovables, Distribucions Jomar posa a la seva disposició una amplia gamma de productes que asseguren una màxima eficiència energètica en les instal·lacions. En les nostres dependències podrà trobar des de captadors solars, dipòsits solars, grups hidràulics solars, etc.
Totes les nostres instal·lacions queden cobertes per una extensa xarxa comercial i serveis d’assistència tècnica que asseguren una disposició immediata d’equips, recanvis i manteniment postvenda.

Aigua, Gas i Electricitat

Els principals serveis bàsics de subministrament per a empreses i particulars.

Els nostres professionals estan certificats i autoritzats per a poder realitzar el muntatge, el manteniment i la reparació de les instal·lacions.

Copyright © Serveis Elèctrics i Sanitaris Sant Sadurní 2014. Tots els drets reservats.